Notice: Undefined index: over18 in /home/x24v2cig/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_mobileshoppe_template_common_header.tpl on line 61
b1
Produsele comercializate prin intermediul acestui magazin online se adreseaza numai persoanelor care au inplinit 18 ani. Va rugam sa nu intrati pe acest site decat daca aveti varsta legala de achizitie pentru produsele noastre!
Limba : Romana English
LEI $

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00 LEI
Coşul tău este gol!
Categories
 

Vapor Cuture

Tigara electronica

Ce se afla intr-o tigara electronica?

O tigara electronica, cunoscuta si sub denumirea e-cig sau e-cigarette, este un  dispozitiv care incalzeste un lichid continand nicotina pentru a produce vapori (aburi). Acest vapor este inhalat de utilizatorul care doreste sa se lase de fumat si care isi va satisface astfel  si nevoia de nicotina. Te poti bucura asadar de ”actul  fumatului” fara gudron, foc, flacara, monoxid de carbon, scrum, miros neplacut  si substante cancerigene. Celebru pentru cele mai bune recenzii in ceea ce priveste tigara electronica, V2Cigs isi respecta clientela loiala prin produse care au dovedit cea mai buna performanta pe piata de specialitate.

 

E-cig Starter Kits – Kitul Incepatorului

Kitul Incepatorului V2Cigs vin intr-un set complet cu tot ceea ce este nevoie pentru a incepe sa utilizati  tigarile electronice.  Cand alegeti un astfel de pachet, trecerea la tigarile electronice este cu adevarat simpla. Kitul Incepatorului - Standard (V2 Cigs Standard E-Cig Starter Kit) contine o baterie automata si una manuala, atomizor si un incarcator USB cu adaptor priza. Economisiti bani cu Kitul Incepatorului – Economic (V2 Cigs Economy E-Cigarette Starter Kit) sau aprovizionati-va complet cu ajutorului Kitului Complet (V2 Cigs Ultimate Starter Kit).  Infiderent de tipul de pachet, alegerea este a ta!

 

Baterii pentru tigari electronice

Componentele unei tigari electronice sunt bateria, atomizorul (care transforma lichidul in vapori) si cartusul. Bateria este cea care da curent atomizatorului pentru a produce vapori. Bateriile pot fi automate sau manuale, la alegere. Bateriile automate (asa cum o arata si denumirea) se activeaza automat in momentul inhalarii, pe cand cele manuale functioneaza prin apasarea unui buton la fiecare inhalare. Bateria activeaza atomizorul care in schimb incalzeste e-lichidul aflat in cartusul cu aroma, transformandu-l intr-un vapor.

 

E-liquid flavor cartridges - Cartuse cu lichid aromat

Cartusele e-liquid aroma vin in 10 tipuri diferite si sunt disponibile in 4 feluri de tarii:  zero nicotina, usoara (0.6%), medie (1.2%) sau tare (1.8%). Fie ca vrei sa-ti ajustezi treptat nivelul de nicotina, fie ca vrei sa ramai la un singur nivel de  tarie, vei gasi cartusul potrivit nevoii tale!

Setul de arome vine in 3 arome placute de tutun: Red , Congress si Sahara. „Red” este o aroma asemanatoare Marlboro, surprinzand gustul „tare” al tutunului. „Sahara” reda nota „picanta” a tutunului din Estul Mijlociu si este foarte potrivita fumatorilor de „Camel”. „Congress” atinge aroma tutunului american si se potriveste de minune fumatorilor de „Parliament”. Alte arome delicioase sunt mentol (Menthol), menta (Peppermint), ceai de menta (Mint Tea), vanilie (Vanilla), cafea (Coffee), ciocolata (Chocolate), cires (Cherry) si cola (Cola).

 

Cum functioneaza V2

Desfacerea pachetului V2

Primul pas este deschiderea pachetului. Desi kiturile V2 Starter difera in continut si marime, toate kiturile includ cel putin o baterie V2, un Smart sau Express Charger si un manual de utilizare. Va recomandam sa cititi cu atentie manualul de utilizare înainte de a utiliza V2-ul dumneavoastra.

Incarcarea V2

Inainte de a utiliza tigara electronica V2 pentru prima data, va recomandam încarcarea completa a bateriei. Pentru a încarca bateria insurubati pur si simplu bateria în Smart USB Charger si conectati la portul USB al computerului dumneavoastra. Daca ati achizitionat un Express Kit, utilizati Express Charger si un port USB pentru a încarca bateria. In timpul incarcarii LED-ul încarcatorului va lumina in rosu. V2 este complet încarcat atunci când LED-ul incarcatorului se aprinde albastru. Va recomandam sa lasati la incarcat timp de cel putin 2 ore. La o incarcare completa bateria V2 poate dura pâna la o saptamana.

Instalarea unui Fresh Flavor Cartridge

Scoateti un cartus de aroma V2 din folia de protectie si indepartati capacul de cauciuc Stay-Fresh. Însurubati bine cartusul in bateria tigarii electronice. Tigara Dumneavoastra electronica V2 va intra în modul de asteptare. V2-ul dumneavoastra este este acum gata de utilizare!

Bucurati-va de V2

Incepeti folosirea fiecarui cartus nou de aroma prin a trage cateva pufuri scurte urmate de un puf lung, lent. Aceasta actiune va încalzi lichidul si elementul de încalzire va produce o grosime de vapori în concordanta cu fiecare puf ulterior. Pe masura ce inhalati din V2, lumina LED-ului de la vârf se va aprinde la fel ca vârful unei tigari obisnuite. Relaxati-va si bucurati-va de bogatia aromei si a vaporilor V2.

Kitul V2 Electronic Cigarette: Informatii generale de utilizare

Tigara dvs. electronica V2 CIGS este alcatuita din doua componente principale: cartus cu aroma si baterie. Cartusele V2 cu aroma sunt umplute cu propriul nostru e-lichid, o solutie de propilen glicol, apa, arome si nicotina sau non-nicotina, de diverse arome si tarii. Cartusele noastre contin din constructie atomizoare, astfel incat nu exista nici o curatare sau intretinere necesara. Doriti mai multe informatii despre E-lichidul V2? Suntem singura companie de tigari electronice care testeaza si publica rezultatele din fiecare lot on-line pentru a va asigura ca primiti cel mai sigur produs

Fiecare cartus cu aroma V2 este umplut cu e-lichidul produs de noi pentru a produce între 150 - 220 pufuri (depinde de profunzimea pufului). Fiecare cartus este echivalentul aproximativ al unui pachet de tigari de tutun. Cand un cartus de vapori devine slab si are un gust ars se poate arunca. Cartusele sunt de unica folosinta si pot fi aruncate dupa consumarea lichidului. Pentru a schimba cartusul se desurubeaza vechiul cartus si se insurubeaza cel nou, este atât de simplu! Cand bateria necesita incarcare aceasta va începe sa clipeasca. Baterii automate standard V2 pot dura de la 1 zi la o saptamâna înainte de a necesita reîncarcare (aceasta depinde de frecventa de fumat si de marimea pufurilor). Bateria poate fi încarcata complet în 1-2 ore cu Smart Charger-ul inclus.

Tip: Cum sa obtineti cei mai multi vapori folosind baterie automata:

A folosi o tigara electronica V2 CIGS este un pic diferit decât a folosi o tigara de moda veche. Pentru a obtine cea mai groasa cantitate de vapori, poate doriti sa amorsati e-tigara dvs. Pentru a face acest lucru, se trag cateva pufuri puternice în succesiune rapida si apoi un puf lung, încet. Aceasta actiune va aduce e-lichidul la temperatura de functionare si va crea vapori mai grosi în pufurile ulterioare.

Tip: Ce arome si tarii ar trebui sa alegeti?

Este important sa gasiti combinatia potrivita de arome si tarii, atunci cand incepeti sa utilizati tigari electronice. Va sugeram sa incepeti cu o tarie usoara sau o combinatie de tarii, în functie de modul de utilizare al tigarii. Multi oameni gasesc cartusele aromate prea puternice. Cel mai bun mod de a incerca mai multe arome este utilizand un kit Sampler V2.

Tip: Bateriile manuale

Spre deosebire de bateriile V2 automate, care se activeaza la pufuri, bateriile V2 Manuale au un buton de cauciuc mic instalat pe corpul tigarii. Aceste baterii ofera un nivel mai mare de control si de precizie atunci când vine vorba de grosimea stratului de vapori.Cel mai important lucru este sa gasiti bateria potrivita nevoilor dumneavoastra. Ca o regula generala, bateriile automate sunt un pic mai usor de utilizat, si mai bune pentru modul hands-free. Bateria Manuala poate produce un strat mai gros de vapori si ofera cel mai bun control asupra lor.

 

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati